Zaštitna folija za zaštitu od topline i bliještanja

Preuzimamo kontrolu sunca i činimo vaš dom sigurnijim uz LLumar zaštitne folije.

Prozori su važan dio svake zgrade, od svjetlosti koju propuštaju do izgleda koji joj daju. Međutim, prozori ujedno donose i hrpu problema u rasponu od pretjeranoga bliještanja, pregrijavanja i visokih troškova energije do preranoga starenja tepiha, namještaja i zavjesa. LLumar folije mogu pomoći u kontroliranju tih problema, pružajući veći komfor i niže ukupne troškove energiju

Prozori igraju važnu ulogu u regulaciji topline i energije; približno 30% energetskih troškova prosječnog kućanstva se baci kroz nezaštićene prozore. LLumar zaštitne folije mogu smanjiti troškove hlađenja odbijanjem sunčeve topline, otklanjanjem toplih i hladnih zona u prostoru, te sprječavanjem toplinskih gubitaka kroz staklene površine.

Otvorite svoje rolete i zavjese, pustite da uđe sunčeva svjetlost. LLumar zaštitne folije smanjuju bliještanje za do 87%, olakšavajući vam gledanje televizije ili rad na računalu. A budući da su LLumar folije raspoložive u raznovrsnim stupnjevima zasjenjenja, moći ćete u svojem pogledu uživati ne znajući da su one zaista ovdje.

LLumar zaštitne folije dramatično smanjuju pregrijavanje, otklanja bliještanje i istodobno štiti vas i vašu obitelj od štetnih UV zraka ili ozljeda uzrokovanih razbijenim staklom.

Daljnje dobrobiti zaštitnih folija