UV zaštita za vaš dom

UV zaštitna folija pomaže spriječiti štetu od sunca.

LLumar zaštitne folije pomažu sačuvati boje tkanina, tepiha i parketa.

Većina tkanina, namještaja i umjetnina može se oštetiti izbljeđivanjem jednostavnim propuštanjem dnevne svjetlosti kroz nezaštićen prozor. Blokiranjem preko 99% svih UV zraka, LLumar zaštitne folije će pomoći u očuvanju boja namještaja, tkanina i tepiha, pomoći u zaštiti finih antikviteta, drveta i umjetnina od gubitka boje i izbljeđivanja.

UVA zrake što prolaze kroz prozore ne samo da nepovoljno utječu na namještaj, već oštećuju oči i kožu, te mogu doprinijeti preuranjenom starenju, kao i dovesti i do raka kože. LLumar UV zaštitna folija dizajnirana je za zaštitu od štetnih ultraljubičastih zraka. To je folija mikro debljine i u potpunosti optički transparentna i čista, pa možete u potpunosti uživati u pogledu, bez UV zraka.

LLumar UV zaštitnu foliju preporučili su dermatolozi kao još jednu sigurnosnu preventivnu mjeru za pacijente sa kožom senzitivnom na sunce, bolesti i rak kože. LLumar UV zaštitna folija nosi žig preporuke kod raka kože (Skin Cancer Seal of Recommendation). Tim se žigom nagrađuju proizvodi za zaštitu od raka kože. Pomozite promijeniti izglede svojoj obitelji. Neka LLumar UV zaštitna folija bude dio vašega programa zaštite od sunca. Nikada ne možete biti previše sigurni.

LLumar zaštitne folije dramatično smanjuju pregrijavanje, otklanja bliještanje i istodobno štiti vas i vašu obitelj od štetnih UV zraka ili ozljeda uzrokovanih razbijenim staklom.

Daljnje dobrobiti
zaštitnih folija