Sigurnosne folije za zaštitu vašega doma

Dodatna mjera zaštite za vas i vašu obitelj.

Zaštitne prozorske folije za vašu obitelj

Nesreće i oluje mogu razbiti prozore bez upozorenja, šaljući leteće krhotine stakla posvuda. To za posljedicu može imati značajne ozljede u vašoj obitelji i veliku štetu u vašem domu. Taj se rizik može dramatično smanjiti uz LLumar sigurnosne i protuprovalne folije.

Načinjene od debeloga izdržljivog poliestera vezanoga jakim ljepilima, te folije pružaju bistru i nevidljivu, a ipak jaku barijeru koja pomaže zadržati staklo na svom mjestu u slučaju udarca ili zemljotresa. Dok vam ta barijera pomaže zaštititi se od letećih ulomaka stakla, također će još više otežati provalniku brzo probijanje kroz vaše prozore.

LLumar sigurnosne i protuprovalne folije udovoljavaju najstrožim industrijskim standardima diljem svijeta, pa možete vjerovati da koristite proizvod koji funkcionira. A budući da je optički proziran, čak i nećete znati da je tu – dok se nešto ne dogodi. Možete to smatrati kao dodatno osiguranje!

LLumar zaštitne folije pomažu dramatično smanjiti pregrijavanje i otkloniti bliještanje, te štite vas i vašu obitelj od štetnih UV zraka, kao i od povreda i štete uzrokovanih razbijenim staklom.

Sigurnosne folije za zaštitu vašega doma