Zaštitite boju svojega auta!

Nevidljiva, trajna zaštita

Prva ogrebotina najviše boli. Zato spriječite tu bol i neka vaš auto što dulje izgleda kao nov uz, u našoj djelatnosti najizdržljiviju, foliju za zaštitu boje.

LLumar Paint Protection Film (PPF) pomaže zaštititi lak vašeg vozila od kamenčića, štete od insekata, abrazije i atmosferilija. Dizajnirana posebno da odgovara vašem vozilu, ta prozirna fleksibilna folija pokriva većinu površina izloženih kamenčićima, kao što su hauba, zrcala i odbojnici, a ne zahtijeva bušenje rupa ili posebne učvršćivače kao drugi proizvodi za zaštitu.

Zaštitite sada svoju investiciju u vozilo, otklonite potrebu za kasnijim skupim popravljanjima laka ili ponovnim lakiranjem. Održavanje je lako − jednostavno očistite, operite i stavite vosak na svoj auto na isti način kako ste to uvijek činili. Taj gotovo nevidljivi, izdržljivi materijal nudi izvrsnu zaštitu, a neće utjecati na vašu završnu boju.

LLumar Paint Protection folije su proizvedene da ne žute, ne pucaju, ne ljušte se, ne dobivaju mjehuriće i jamstveno će zadržati svoj visoki sjaj kada ih postavi ovlašteni LLumar stručnjak.

LLumar folije za zaštitu lima vrlo su preporučljive za nove automobile, jer one štite tvorničku boju od samoga početka.

Više dobrobiti folija za automobilska stakla