Zašto pretjerana toplina i bliještanje narušavaju vašu vožnju?

Neka vaše sljedeće putovanje bude udobnije uz LLumar zatamnjenje prozora

Nije tajna da sunčevo zračenje može ugrijati unutrašnjost auta do nepodnošljivih razmjera. No vi možete hladni!

Tijekom toplih ljetnih mjeseci, čini se da je nemoguće izbjeći strašnu vrelinu sunca — čak i u vašem autu. Pokrenete klimatizaciju na blagu postavku, no ubrzo ste na maksimalnom puhanju. A kad izađete na cestu, zasljepljujući blijesak vam često može opasno odvraćati pozornost.

LLumar zatamnjenje prozora može sve to promijeniti — vraća u vaše ruke kontrolu klime i vožnja je udobnija. Dokazano je da LLumar zatamnjenje prozora snižava temperaturu unutarnjih površina za čak 17 °C. Blokiranjem preko 99% štetnih ultraljubičastih (UV) zraka, LLumar zatamnjenje prozora štiti putnike od oštećenja kože, a unutrašnjost vašega vozila od izbljeđivanja i pucanja. Na cesti, LLumar zatamnjenje pomaže smanjiti zasljepljujuće bliještanje i bolno naprezanje oka.

Uz LLumar, možete birati više stupnjeva zatamnjenja — od svijetlih do tamnih — koje će osigurati privatnost vama, vašim putnicima i kao i vašoj imovini. Vožnja je sigurnija, hladnija i udobnija uz LLumar. Fondacija za rak kože preporuča zatamnjenje prozora kao dio sveobuhvatnoga programa brige o koži.

LLumar zaštitne folije mogu značajno sniziti unutarnju temperaturu auta, pružajući veću udobnost i smanjujući opterećenje klima uređaja.

Više dobrobiti folija za automobilska stakla