UV zaštita za poslovne zgrade

Zaštitite djelatnike, proizvode u izlogu ili namještaj od UVA zraka!

Klasični prozori nedovoljno blokiraju ultraljubičaste (UV) zrake koje mogu uzrokovati opsežne štete – uključivo iniciranje raka kože. Sunčeve su ultraljubičaste zrake također i vodeći uzrok blijeđenja materijala unutrašnjosti: namještaja, podova, zidnih tapeta, umjetnina i fotografija. Maloprodajne trgovine su posebno izložene šteti UV zraka, jer se roba u izlozima oštećuje i blijedi.

Dok klasično staklo nudi malo ili ništa zaštite od UV zraka, zaštitne folije to čine, i to za djelić troška u odnosu alternative za UV-blokiranje.

Uspoređujući s alternativnim investicijama za smanjenje ultraljubičaste (UV) izloženosti, kao što su zavjese, rolete i tende, naše UV zaštitne folije ne zamračuju unutrašnjost i ne blokiraju pogled u vanjski svijet.

LLumar zaštitne folije za kontrolu sunca, dostupne su u više stupnjeva zasjenjenja i refleksije, što dopušta stanarima zgrade uživanje u prirodnome svjetlu bez neželjenoga UV zračenja, topline i bliještanja. Mnogi arhitekti u svoje projekte uključuju zaštitne folije kako bi pojačali dnevnu svjetlost u prostoru.

LLumar zaštitne folije za kontrolu sunca osiguravaju odbijanje ultraljubičastog zračenja blokirajući preko 99% štetnih UVA zraka. LLumar zaštitne folija za kontrolu sunca pomažu u obrani od opasnosti UV potaknutih oboljenja kože i kod fotosenzitivnosti.

Energetske uštede, povećana udobnost, zaštita od grafita, poboljšanje radnih uvjeta, dekoracija i promjena izgleda zgrada, kao i prevencija loma stakla, LLumar osigurava učinkovita rješenja u svim slučajevima.

Dobrobiti koje se mogu postići zaštitnim folijama