Zaštitite svoju imovinu od grafita

Smanjite troškove uklanjanja grafita

LLumar anti-grafiti zaštitna folija, također poznata kao LLumar žrtvena folija, sada je vodeće rješenje za ekonomično smanjivenje štete uzrokovane grafitima. Te posebno dizajnirane folije, gotovo nevidljive, predstavljaju uklonjivu žrtvovnu površinu koja može smanjiti ili otkloniti potrebu za skupom zamjenom stakala. Jedna zamjena na samo jednom prozoru lako može premašiti trošak za deset ili dvadeset instalacija folije.

Kada se primjenjuju na vertikalnim ili kosim staklima, ili zrcalima ili na nehrđajućem čeliku, na trgovačkim centrima, na autobusima, poslovnim zgradama ili na metrou, instalaciju i zamjenu stručno i uvježbano osoblje obavlja brzo i lako, izbjegavajući ometanja funkcioniranja građevine ili vozila zbog zamjene prozora. Kad vandali napadnu, folija se jednostavno ukloni zajedno sa škrabotinama, otkrivajući čistu staklenu površinu spremnu za zamjensku žrtvovnu foliju. Za slučaj bojenih grafita, LLumar je patentirao specijalni sloj po kojemu je nemoguće pisati na foliji, a ostaci boje se lako obrišu. Jednostavno uklonite ili samo očistite pošaranu foliju. A brzo uklanjanje grafita obeshrabruje vandale, jer ne dolaze do prepoznavanja koje su pokušavali postići.

Energetske uštede, povećana udobnost, zaštita od grafita, poboljšanje radnih uvjeta, dekoracija i promjena izgleda zgrada, kao i prevencija loma stakla, LLumar osigurava učinkovita rješenja u svim slučajevima.

Dobrobiti koje se mogu postići zaštitnim folijama