Smanjite blještavu svjetlost i toplinu za bolje radno okruženje

Poboljšajte udobnost i produktivnost pomoću LLumar folija.

Postavljanje zaštitne folije (tonirane) na prozore ekonomična je opcija koja može povećati udobnost i zaposlenicima i stanarima i gostima. Posljednja istraživanja izvještavaju da 80% uredskih djelatnika ima problema s koncentracijom, ako je temperatura viša od normalne. A gotovo ih dvije trećine kaže da obavljanje tipičnoga zadatka traje do 25% dulje.

Uz smanjivanje topline u zgradi, prozori zaštićeni LLumar folijama za kontrolu sunca propuštaju prirodnu svjetlost bez bliještanja. Otvorene rolete smanjuju potrebu za lampama i stropnom rasvjetom – dodatno se smanjuju troškovi – pomažući pritom stanarima da održe vrlo poželjnu vezu s vanjskim svijetom.

Pri uspoređivanju troškova, važno je sjetiti se da najmodernija tehnologija kontrole sunca prozorskim folijama košta samo djelić onoga što biste potrošili na zamjenu prozora i radove za smanenje opterećenja sustava klimatizacije.

To također privlači moderne stanare koji češće traže održivo radno okruženje i “zelene nadogradnje” koje mogu pružiti dokazane uštede energije.

Energetske uštede, povećana udobnost, zaštita od grafita, poboljšanje radnih uvjeta, dekoracija i promjena izgleda zgrada, kao i prevencija loma stakla, LLumar osigurava učinkovita rješenja u svim slučajevima.

Dobrobiti koje se mogu postići zaštitnim folijama