Dekoracija i diskrecija

Stil i zaštita pomoću LLumar dekorativnih folija

Uz pomoć “jednosmjerne” reflektujuće, špijunske folije ili proizvodakoji stvaraju utisak “pješčanog nanosa”, otvara se mogućnost da velikepovršine prekrijemo tj. sakrijemo od znatiželjnih pogleda. Na radnimmjestima i kancelarijama se sve češće koriste staklene particije, tako dasve više raste potreba za diskrecijom i ličnim prostorom. Zahvaljujućiširokom izboru LLumar folija, ova potreba se vrlo lako može zadovoljiti.

Trajna je, a istovremeno se lako može odstraniti. Može dugoročno da sekoristi, a može biti i privremeno rješenje. Osmišljeno je više od 50 vrstadekorativnih folija i to tako da: inspirišu na nove ideje, da pokrenumaštovitost, u zavisnosti od toga, da li želimo stvoriti odeđenu atmosferu,ili je potrebno da radimo na rješavanju određenog problema.

LLumardekorativne folije poseduju sve pozitivne osobine stakla sa efektom”pješčanog nanosa”, sa tom razlikom, da je zamjena folija mnogojednostavnija. Dekorativne folije se jednostavno mogu primeniti u kreiranjulogo-a i raznih elemenata dizajna.

Ponovo osmislite dekoraciju. Pomoću LLumar dekorativnih folija, Vaše radnookruženje možete učiniti unikatnim. Bilo da je diskretno ili izazovno, samoVaša mašta može postaviti granicu. Isprobajte interaktivni konfigurator zadekorativne folije!

I druge prednosti folije za staklene površine