Uštedite do 15% troškova za energiju s LLumarom

Značajne uštede. Brzi povrat. Pametna investicija.

Je li vaša zgrada energetski učinkovita?

LLumar energetske folije mogu poboljšati svojstva gotovo svakog staklenog sustava, značajnim smanjenjem potrošnje energije i vršne potrošnje. Stručne energetske revizije procjenjuju da bi zgrade obnovljene CPFilms energetskim folijama mogle ostvariti godišnje uštede energije od čak 15% kroz bolju učinkovitost sustava grijanja i hlađenja, smanjenu emisiju ugljika, a uz prosječni povrat investicije u roku od tri godine.

Trećina opterećenja na hlađenje zgrade odnosi se na toplinu sunca primljenu kroz prozore, a gotovo 75% postojećih prozora nisu energetski učinkoviti. LLumar nudi ekskluzivni Energy Audit postupak koji koristi široko prihvaćenu DOE-2 analitiku da analizira kako LLumar može unaprijediti učinkovitost donoseći značajne uštede i brz povrat investicije. A LLumar Energy Audit Process jedini je alat u ovoj grani industrije koji je neovisno verificiran od strane najveće svjetske tvrtke za usluge u energetici.

Energetske uštede, povećana udobnost, zaštita od grafita, poboljšanje radnih uvjeta, dekoracija i promjena izgleda zgrada, kao i prevencija loma stakla, LLumar osigurava učinkovita rješenja u svim slučajevima.

Daljnje dobrobiti zaštitnih folija