Navigacija : Home Proizvodi po narudžbi
Toplinska zaštita, zaštita od provale i ozljeda, dekorativne LLumar folije za prozorska stakla
Rješenja koja su krojena prema Vašim potrebama

Mogućnost prilagođene narudžbe

Kao najveći svjetski proizvođač, Solutia na tržištu nudi najširu liniju folija za staklene površine. Naši proizvodi su u lepezi od standardnih obojenih folija do visoko učinkovitih zatamnjenih, reflektirajućih, prskanih metalom, za očuvanje privatnosti, solarno-zaštitnih, sigurnosnih i specijaliziranih folija za automobilska, građevinska, dekorativna i sigurnosna tržišta. Prepoznajući da mnoge razlike postoje diljem svijeta u građevinskim zakonima, zakonima o zatamnjenju vozila, klimatskim uvjetima, specifikacijama dizajna i staklenih sustava, razvili smo program vlasite adaptacije narudžbe kako bi izašli u susret jedinstvenim potrebama naših korisnika. S više od 50 godina iskustva i vrhunskom tehnologijom, Solutia posjeduje stručnost da proizvede prilagođene proizvode brže, bolje i raznolikije od internacionalne konkurencije.

Sulutia ovi proizvodni kapaciteti uključuju najsuvremeniju tvornicu u Virginiji, Kaliforniji i Velikoj Britaniji. Uvjeti minimalne količine, proizvodno vrijeme i predujmovi mogu biti potrebni zahtjevi za pojedine prilagođene narudžbe. Kako bi se raspitali u vezi prilagođenih narudžbi, molimo kontaktirajte nas.

 

Koju marku prozorskih folija izabrati?

Koju marku prozorskih folija izabrati? Postoje brojne marke prozorskih folija koje dobavljaju različite tvrtke tvrdeći da su proizvođači istih. S nekoliko važnih činjenica u tom kaosu, potruditi ćemo se pomoći Vam izabrati pouzdanu i izdržljivu marku. 
LLumar Hrvatska, Automobilske Folije Saznajte više

Reference

Automobilske Folije, Folije za građevine reference Pogledajte listu naših cijenjenih klijenata i projekata.