Folija za uštedu energije
LLumar umanjuje troškove energije i do 15%

LLumar umanjuje troškove energije i do 15%

Značajna ušteda. Brz povrat investicije. Pametno ulaganje.

Energetski štedljiva LLumar folija može povećati performanse skoro svakog prozorskog sustava, značajno umanjujući energetsku potrošnju i zahtjeve. Profesionalne revizije energije pokazale su da građevine s LLumar folijom za uštedu energije mogu ostvariti godišnje uštede energije i do 15%, smanjiti emisije karbona i imaju povrat investicije u prosječnom periodu od 3 godine.

 

LLumar folijom za uštedu energije

Da li je Vaša građevina energetski učinkovita?

Jedna trećina tereta hlađenja građevine dolazi od prodora solarne topline koja ulazi kroz prozore i skoro 75% svih postojećih prozora su energetski neučinkoviti. LLumar nudi ekskluzivni proces Energetske Revizije koji koristi naširoko prihvaćenu DOE-2 analizu za određivanje koliko LLumar može unaprijediti učinkovitost u ostvarenju značajnih ušteda i brzog povrata investicije. LLumarov proces Energetske Revizije je jedini alat u industriji koji je bio nezavisno potvrđen od strane najveće svjetske tvrtke za energetske investicije.

Isprobajte LLumarov "One Minute Challenge™" (Jednominutni Izazov) sada kako bi procijenili Vaš potencijal uštede energije i prijavite Vašu građevinu za potpunu energetsku reviziju

 

Izrađena od čvrstih poliesterskih laminata i spojenih obloga, energetski štedljiva LLumar folijaKako radi prozorska folija?

Izrađena od čvrstih poliesterskih laminata i spojenih obloga, energetski štedljiva LLumar folija:

  • Umanjuje prodiranje topline solarne energije do 85%
  • Blokira 99% štetnih UV zraka
  • Poboljšava komfor smanjenjem topline i blještanja
  • Low-E (niska emitivnost) folija poboljšava izolacijske karakteristike za cjelogodišnje uštede

LLumar folije - Folije za automobile, Folije za objekte, Ušteda energije

Specifikacije performansi

LLumar Specifikacije performansi

 

Koju marku prozorskih folija izabrati?

Koju marku prozorskih folija izabrati? Postoje brojne marke prozorskih folija koje dobavljaju različite tvrtke tvrdeći da su proizvođači istih. S nekoliko važnih činjenica u tom kaosu, potruditi ćemo se pomoći Vam izabrati pouzdanu i izdržljivu marku. 
LLumar Hrvatska, Automobilske Folije Saznajte više