Navigacija : Home Folije za građevine Pružite bolju zaštitu
Izgled sa stilom, LLumar auto-folije - montaža folija na automobile
Zaštita i Sigurnost

zaštita od provale i ozljedaKorisna i djelotvorna zaštita

U današnjem svijetu, zločin, vandalizam, terorizam, prirodne katastrofe i svakodnevne nezgode su stvarnost i zbilja. Izrađene od debelog, čvrstog poliestera povezanog sa snažnim adhezivima, LLumar sigurnosne i zaštitne folije omogućuju optički čistu, ali i snažnu barijeru koja osigurava da staklo ostane na mjestu u trenutku udara. Opasnost od vjetrom nošenim ostataka, sezmičkih podrhtavanja i slučajnih udara može uvelike biti smanjena. LLumar je također idealan za korištenje u područjima s velikim prometom gdje su prozori izloženi "razbi i uzmi" provalama ili vandalizmu.

Fleksibilna primjena

Od velikih kompanija do malih trgovina, od zdravstvenih do obrazovnih ustanova, LLumar folije visokih performansi mogu Vam omogućiti kontrolu ili čak i eliminaciju opasnosti i štete uzrokovane od razbijenog stakla na svim građevinama. Snažne, prozirne LLumar sigurnosne i zaštitne folije nude širok spektar solarnih i estetskih rješenja kako bi se udovoljili zahtjevi bilo kojeg komercijalnog projekta.

 

Folije za građevine - sigurnosna folija

Folije za građevine - sigurnosna folija Specifikacije performansi

zaštita od provale i ozljeda

 

Koju marku prozorskih folija izabrati?

Koju marku prozorskih folija izabrati? Postoje brojne marke prozorskih folija koje dobavljaju različite tvrtke tvrdeći da su proizvođači istih. S nekoliko važnih činjenica u tom kaosu, potruditi ćemo se pomoći Vam izabrati pouzdanu i izdržljivu marku. 
LLumar Hrvatska, Automobilske Folije Saznajte više