Navigacija : Home Folije za građevine Pridodajte Stil i Privatnost
Dekorativna rješenja

LLumar je dostupan u spektru motiva, uzoraka i boja - nudeći stil i efektiniju privatnost bez žrtvovanja prirodne svjetlosti - ili Vašeg budžeta.

Iako je efekt bogat i zapanjujući, urezano ili pjeskareno staklo je zahtjevno i skupo za postavljanje i održavanje. Mijenjanje motiva takvog stakla nije moguće, a čišćenje može biti vrlo problematično.

U kontrastu, profesionalno postavljena LLumar dekorativna folija može replicirati izgled i osjećaj urezanog stakla za samo dio cijene istog i može biti održavano s konvencionalnim sredstvima za čišćenje stakla. Foliju je lako za zamijeniti, omogućavajući Vam da nadogradite Vaš izgled bez potrebe za zamjenom stakla.

LLumar je dostupan u spektru motiva, uzoraka i boja - nudeći stil i efektiniju privatnost bez žrtvovanja prirodne svjetlosti - ili Vašeg budžeta.

Dekoracija, dizajn, jedinstvena pojava - LLumar dekorativne folije.

 

Vizualizer Dekorativnih Folija

 

Specifikacije performansi

LLumar dekorativna folija specifikaje performansi

 

http://www.llumar.com/en/DecorativeFilmViewer.aspx
 

Koju marku prozorskih folija izabrati?

Koju marku prozorskih folija izabrati? Postoje brojne marke prozorskih folija koje dobavljaju različite tvrtke tvrdeći da su proizvođači istih. S nekoliko važnih činjenica u tom kaosu, potruditi ćemo se pomoći Vam izabrati pouzdanu i izdržljivu marku. 
LLumar Hrvatska, Automobilske Folije Saznajte više