toplinska i UV zaštita pomoću auto-folija

Udobnost i UV zaštita

folije za toplinsku i UV zaštituProzori su važan dio bilo koje građevine, od svjetlosti koju propuštaju do pogleda koje omogućavaju. Ali, također kreiraju i dosta problema - od gomilanja topline, visokih energetskih troškova do preranog izblijeđivanja sagova, pokućstva ili zavjesa. LLumar prozorske folije mogu Vam pomoći kontrolirati te probleme, te omogućiti povećanje komfora i smanjenje ukupnih troškova energije.

Uštedite na troškovima energije!

Prozori čine važnu ulogu u regulaciji topline i energije. Otprilike 50% troškova režija prosječnog kućanstva troše se na gubitak i prodiranje topline kroz nezaštićene prozorske površine. LLumar prozorske folije mogu umanjiti troškove zagrijavanja i hlađenja odbijanjem solarne topline koja dolazi izvana, eliminirajući topla i hladna područja u interijeru, te umanjuju gubitak topline prema van.

Zaustavite učinke štetnih UV zraka

Većina tkanina, pokućstva i umjetničkih djela mogu biti oštećena i blijede, jednostavnim prodiranjem danje svjetlosti kroz netretiran prozor. Blokiranjem više od 99% svih UV zraka, LLumar prozorske folije pomoći će očuvati kvalitetne starine, drvo i umjetnička djela od gubitka boje i blijeđenja.

Ne žrtvujte Vaš pogled

Otvorite Vaše zavjese ili rolete i pustite sunčevu svjetlost u interijer. LLumar prozorske folije umanjuju bliještanje do 87%, omogućujući Vam da lakše gledate TV prijemnike ili radite na računalu. I zbog toga što je LLumar dostupan u raznim bojama i postocima zatamnjenja, moći ćete uživati u vanjskom pogledu i  neprimječujući da je folija na staklu.

Za svjetlosnu, toplinsku i UV zaštitu Specifikacije performansi

folije za prozorska stakla


 

Koju marku prozorskih folija izabrati?

Koju marku prozorskih folija izabrati? Postoje brojne marke prozorskih folija koje dobavljaju različite tvrtke tvrdeći da su proizvođači istih. S nekoliko važnih činjenica u tom kaosu, potruditi ćemo se pomoći Vam izabrati pouzdanu i izdržljivu marku. 
LLumar Hrvatska, Automobilske Folije Saznajte više