Navigacija : Home Automobilske folije Obogatite stil i izgled
Izgled sa stilom, LLumar auto-folije - montaža folija na automobile
Automobilski stil i izgled

Izgled sa stilom, LLumar auto-folije - montaža folija na automobilePersonalizirajte Vaše vozilo

Želite li da se upravo Vaš auto ističe među ostalima? Svejedno želite li da Vaše vozilo izgleda elegantno ili da okreće glave radi tuniranog izgleda, LLumar Vam to sve može omogućiti. U stvari, kada imate LLumar profesionalno postavljen na vozilu, ne dobijete samo izgled koji ste poželjeli, već i izdržljivu i visoko-učinkovitu foliju.

Izgled sa stilom, LLumar auto-folije - montaža folija na automobile

S LLumar eksluzivnom lepezom folija raznih boja i postotaka zatamnjenja, možete odabrati izgled za Vaše vozilo koji istinski upotpunjava Vaš karakter.

Zanima Vas kako bi Vaše vozilo izgledalo sa LLumar folijom? LLumar Auto Konfigurator će Vam pomoći dizajnirati izgled koji će biti u potpunosti Vaš.

3D konfigurator automobila

Poboljšajte stil bez žrtvovanja performansi

Auto-entuzijasti slažu se da LLumar folije pružaju najviše stila od svih folija na tržištu. Ali Vi ne morate žrtvovati stil i izgled kako bi zaštitili sebe i Vašu investiciju. S LLumarom možete računati na:

  • Foliju stabilne boje koja nikada ne poljubičasti
  • Apsolutno nema nastajanja neuglednih mjehurića ili guljenja folije
  • Širok izbor boja i nijansi zatamnjenja
  • Izdržljiva površina otporna na grebanje
  • Pridodana privatnost za Vas i Vaše dragocjenosti
  • Primjetno smanjenje bliještanja - do 90%

Sve LLumar prozorske folije su profesionalno postavljene od strane visoko izučenih tehničara i dolaze s tvornički potkrijepljenom garancijom.

Specifikacije performansi

LLumar folije za automobile

 

Koju marku prozorskih folija izabrati?

Koju marku prozorskih folija izabrati? Postoje brojne marke prozorskih folija koje dobavljaju različite tvrtke tvrdeći da su proizvođači istih. S nekoliko važnih činjenica u tom kaosu, potruditi ćemo se pomoći Vam izabrati pouzdanu i izdržljivu marku. 
LLumar Hrvatska, Automobilske Folije Saznajte više

Auto Konfigurator

Preoblikujte Vaš automobil u 3D! Želite vidjeti kako bi Vaše vozilo izgledalo sa LLumar folijom? Preoblikujte Vaš automobil u 3D!